09:49 А після шоколадної ванни – шоколадний масаж...
| |
Закарпатські кондитери спільно з кафедрою туризму Ужгородського національного університету презентували туристичний маршрут «Солодке Закарпаття».
Цей маршрут проходитиме через українські, угорські, словацькі, чеські, румунські, циганські та єврейські десерти.
Кулінарні надбання різних народів вже давно стали своїми на Закарпатті й увійшли до єдиного кулінарного ансамблю краю. Місцева кухня – явище різнобарвне. Фанки, чевриги, богачі, кіфлики, палачінти, «Добош» та «Шомлої галушко», «Естергазі» та «Ріго Йончі»... Група практиків-кулінарів вирішила, що десертне обличчя закарпатської гастрономії представлятиме окремий маршрут – "Солодке Закарпаття”. До прикладу, відвідувачі східної частини Закарпаття матимуть змогу поринути у солодкий світ кондитерської «Ренесанс», що на сьогодні є найкращою в регіоні. Кулінари "Ренесансу” займаються виробництвом солодкої продукції понад дванадцять років, реалізовуючи десерти власного виробництва, виготовлені за традиційними для Закарпаття німецькими, угорськими, словацькими рецептами. "Кондитерські вироби від ужгородської кафе-цукерні «Августин» – з використанням секретів домашньої випічки”, – зауважив представник цього закладу Роман Боднар. А представник велнес-готелю «Унгварський» Іван Волошин розповів: шанувальникам "Солодкого Закарпаття” у цьому закладі запропонують шоколадну ванну, шоколадний масаж, шоколадне обгортання і на додаток – популярну дегустацію сирів та різновидів меду. Источник: http://www.wz.lviv.ua
| |
Категория: ЗАКАРПАТЬЕ, ПРЕДКАРПАТЬЕ | Просмотров: 610 | | |
Всего комментариев: 0 | |